60-JARIG BESTAAN KUNDERHOES

Afgelopen zondag 9 sept. 2018 waren er allerlei activiteiten georganiseerd ivm het 60- jarig bestaan van het Kunderhoes.

Ook onze rijvereniging was gevraagd zijn steentje bij te dragen.

Inwoners van Voerendaal konden per huifkar rond gereden worden en werden bij onze rijvereniging afgezet. Het was zondag nog een prachtige zomerse dag en het complex laag er na de opruimochtend van de dag ervoor zeer mooi verzorgd bij.

Op ons complex “op gen Hek” werden de kinderen rondgeleid op pony’s en paarden van enkele leden.

Van 13.00-18.00u waren Annemiek (moeder van Channa) , Kirsten en haar nichtje, Peter, Jolanda en Sjaak aanwezig om de kinderen onder hun deskundige leiding rond te leiden. De aanwezige 36 kinderen met hun ouders en opa’s en oma’s hebben genoten van deze middag. De organisatie van deze feestdag had onze begeleiders getracteerd op vla en broodjes.

Foto’s die binnenkort op onze website staan geven een mooie indruk van deze gezellige middag. Alle betrokkenen hartelijk dank voor hun aanwezigheid en inzet. Onze vereniging heeft zich zondag dan ook weer van zijn beste kant aan de inwoners van de gemeente Voerendaal laten zien en zijn beste paardenbeentje voor gezet !!!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Roel Delissen, voorzitter RV en PC Voerendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *