Processie in Voerendaal en Outdoor Concour vielen samen

Zondag 3 juni was ook de processie in Voerendaal ondanks het concours georganiseerd door onze vereniging, waren we toch vertegenwoordigd door een prachtige koets met Fries paard, begeleidt door Caspar Crombag en Marjo.

De outdoorwedstrijd zit er weer op.  Na de extreme hitte, onweersbuien en slecht/regenachtig weer op vrijdag hebben we het weekend erg veel geluk gehad met het weer.

Ik wil iedereen die weer meegeholpen heeft van harte bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en inzet!! Onze overburen fam. Schrijen weer bedankt voor het ter beschikking stellen van het weiland als parkeerplaats voor de trailers.

Allemaal heel erg bedankt en tot onze volgende activiteit/wederzien,

Roel Delissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *